Поотделно не става

http://edname4ta.dir.bg/_files/t_4601628.jpg

      

      

Свързване в мрежа за бързо гражданско реагиране - от повсеместни

събрания без партии, без център, безголеми братя

 

       Покриваме България с открити събраниявъв всеки квартал до 150 души (за да може всеки да участва), свързани пряко помежду си без партии и др. посредници.

       Главна целовластяване на гражданите с всички възможни и най-силни права за пряк контрол и участие във всички власти законодателна, изпълнителна, съдебна и медийна. НЕ да им вършим работата, а като КОРЕКТИВ.

       На първо място с правото да изменяме закони и конституцията с референдуми, свикани от нас - с 50-100 000/200 000 подписа. Но в местното блато с крокодили ни трябват още и най-силни права във всички власти.

      

       Сега ни отстраняват с лъжи, заглушаване, беззаконие, ценова репресия, оглупяващи образование, убиващо здравеопразване… с всичките им политики водени без нас и против нас! Кой да ни освободи?

       Освободители няма. Включи се! Без насилие - свързани можем да си вземем всички права за ПЪЛЕН КОНТРОЛ върху цялото управлениевсички власти!

       Влизаш в мрежата след малко работа сложи 50 обяви за открит разговор в един квартал (вж. Обява) – направи събраниесъздай група за всенародни действиябъди 3 часа на пикет.  Тогава получаваш връзка и заедносвободно и равноправно  се договаряме КАКВО и KAK.

       НЕ с протести "на парче", НЕ разходки с тупани, заглушаващи всеки разговор, неранобуднибози, непроменящи нищо! Не протестъри-парашутисти, спонцорирани ит Изток и Запад да бъркат в отделни рани, да  ни губят времето и ни морят на почивки.

       МИЛИОН върши работа, но милион ще излязат, когато се договорят сами ЗА КАКВО. Не за трохи под масата,  не за хляб, а за ВЛАСТсебе си, а не пореденовчарда качат на власт – с всички възможни най-силни права на пряк контрол  във ВСИЧКИ власти, вкл. "четвъртата"! 

       Овцете да си търсят овчар, робитегосподар!  Президентството се закрива, сградата става "Дом на Референдумите" и почетната стража се сменя пред Негово Величество Народа, а не пред разни продажни чучела! (спестените пари - за болници, училища и тротоари)

       Виж  КАК   да издигнеш в изборите независим кандидат на пряката гражданска власт, обвързан с договор за мандат (поръчка) с гражданите (вж. образец) – проста схема за всеки.

        Връзка с др. групи от  София (Младост, Дружба, Люлин, Надежда, Иван Вазов, Красно село, Св.Троица, Х.Димитър, Ст.Караджа, Гео Милев, Изток и др.), Пловдив, Варна, Русе, Ст. Загора, Казанлък, Кърджали, Добрич, Пазарджик, Велинград, Карлово,  и др. ТУК.

тел. 0876676509,  02/ 9202446   novihora@abv.bg                                                                                              Skype Me™!

            Вземи телефони на трима без Интернет