Не глутница - рояк „ангели” небесни

glutnicata4.jpg

 

Кой ограби България? Кой предаде България?

Кой одра народа си както турчин не го е драл?

Силни? Или се крепят на твоя измислен страх?

 

Два милиона сядат на площада с ТОЧНИТЕ искания и няма да им стигне ни полицията, ни жандармерията – при нас ще дойдат – и те ги знаят боклуците!

Не за нов „овчар”, не за нов „спасител”! След толкова лъжа и измама недоверието да стане обединяваща сила! Излез на площада за  ПРАВА на твой пряк контрол във всички власти – законодателна, изпълнителна, съдебна и медийна!

НЕ да им вършим работата, а като КО-РЕКТИВправа да решаваме сами, когато избраните да ни служат, ни ПРЕДАВАТ.

Конфискаця, затвор и плащане вреди от анти-управление до девето коляно. Заплати, пенсии – обратно – не да съсипват България сме им плащали!

Свързване, договаряне КАКВО и КАК и… МЕТЛАТА!

На всеки протест – разговор КАК ИСТИНСКА ПРОМЯНА! Как да си вземем държавата за да заработи за всички, а не само за глутница чакали!

НЕ реване „на парче”, не разходки с тупани за „оставка” и кухи лозунги от ранобудни мишки в затворени „щабове”, НЕ кръгли маси с пропуск! НЕ лъже-протести, платени от Изток и Запад, НЕ лъже-референдуми за лъже-промени!

ДВА МИЛИОНА на площадите ще издухат глутницата за седмица! Но за точните промени, договорени между всички в повсеместни открити събрания. БЕЗ ПАРТИИ!

Алтернативата на фалша си ТИ!  Освободители няма.

Заедено отвън и отвътре МОЖЕМ да освободим България!

Дай рамо – без ТЕБ няма да стане!